Boğaziçi Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 209 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Söz konusu ilana göre Üniversite farklı kadrolarda alım yapacak. Ancak başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar veya başvuru yapmış ve sonuçları bekleyen adaylar hakkında detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

4/B Sözleşmeli Personel Başvuru Sonuçları

07.08.2022 tarihli ve 31916 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Alım İlanına başvuran adaylardan asil ve yedek olarak belirlenenlerin listesi başvurulan pozisyona göre aşağıdaki tabloda bildirilmiştir.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların “Sınav Şartı” başlıklı ek 2 nci maddesi (c) bendi uyarınca 29.08.2022 tarihinden itibaren sınav yapılacak olup adayların sınav tarihi ve saati listelerde belirtilmiştir.

Öğleden önce yapılacak sınavlar saat 9.00 ve 10.30’da yapılacaktır.

Öğleden sonra yapılacak sınavlar saat 13.00 ve 15.00’te yapılacaktır.

Sınavlar, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüste bulunan Nafi Baba binasında yapılacaktır.

Ana kampüse ulaşım hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Sınava gelen adayların aşağıdaki linkte yer alan Arşiv Araştırma Formunu doldurmaları ve kimlik fotokopisi ile birlikte 2 nüsha olarak yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

 (Arşiv Araştırma Formunun mutlaka bilgisayar ortamında doldurulması ve çıktısı alındıktan sonra fotoğraf yapıştırılıp imzalanması gerekmektedir.)

Arşiv Araştırma Formu

Listeler İlan Başvuru numarası ve Başvuranın adına göre sıralanmıştır.

İlgililere duyurulur.

Sonuç Tablosu

209 Personel Ataması Yapılacak!

Boğaziçi Üniversitesi yayımladığı personel alımı ilanına göre Üniversite teknik biriminde görevlendirmek üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden alım gerçekleştirilecektir. Buna göre Üniversiteye,

  • 45 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 37 Destek Personeli/ Temizlik,
  • 12 Bahçıvan,
  • 7 Şoför,
  • 9 Teknisyen,
  • 71 Büro Personeli,
  • 16 Tekniker,
  • 14 Mühendis,

kadrolarında olmak üzere toplamda 209 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

KPSS Puan Sırası Değerlendirmesi İle Personel Alımı Yapılacak!

Başvurular incelendikten sonra, KPSS (B) grubu puan sırasına göre her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun on katına kadar adayların isim listesi ve yapılacak olan sınavın şekli açıklanacaktır.

Sonuçlar www.boun.edu.tr adresinden ilan edilecektir.