Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 140 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını bildirmişti. Lisei Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak olup başvuru değerlendirmesi de eğitim seviyesine göre yapılacak. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Yedek ve ASİL aday listesi nerede yayımlanacak?

Başvurularda Bugün Son Gün!

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusunda son gün. 18 Eylül 2022 tarihinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesine personel alımı işlemlerini en geç 02 Ekim 2022 tarihine kadar alacak. Adaylar başvurularını 2 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirecekler. Başvuru detayları için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/bogazici-universitesi-140-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-h42784.html

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 1 Şoför,
  • 60 Temizlik Personeli,
  • 8 Bahçıvan,
  • 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 41 Büro Personeli,

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Boğaziçi Üniversitesi persnel alımları KPSS puanına göre yapılıyor. Bu kapsamda 2020 yılında alınan KPSS puanları ele alınarak yapılacak değerlendirmeye göre en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme ile KPSS puan sıralaması ele alınacaktır.

Başvuru Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

Başvurular incelendikten sonra, KPSS (B) grubu puan sırasına göre her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun on katına kadar adayların isim listesi ve yapılacak olan sınavın şekli ile ilgili diğer bilgiler www.boun.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

Başvurular 2 Ekim 2022 tarihinde sıona ermiş olup sonuçların en geç 15 Ekim 2022 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim