Bitlis Eren Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden sözlşemeli personel alımı gerçekleştirecek. Söz konusu yayımlanan ilana göre alımlar herhangi bir Mülakat yapılmaksızın 4/B kapsamında gerçekleştirilecektir.

Alım Yapılacak Personel Kadroları Nelerdir?

Bitlis Eren Üniversitesi 10 kişilik kadro ile Lise, Ön lisans veya Lisans mezunu;

  • 1 Büro Personeli,
  • 1 Spor Uzmanı,
  • 1 Teknisyen,
  • 3 Aşçı,
  • 2 Aşçı Yardımcısı,
  • 2 Şoför,

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversitenin personel aımına başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca özel olarak ise " Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak" şartları aranacak.

Kontenjana Göre Özel Şartlar nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitenin personel alımı başvuruları için süreç başladı. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece şahsen yapacaklar.

Başvuru Tarihleri: 14 - 28 Mart 2023

Başvuru Adresi: Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rahva Yerleşkesi BİTLİS

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim