Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personel alımı için resmi gazetede ilan yayımlandı. 15 kişilik boş kadro ile 3 farklı alanda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Kontenjan dağılımı ve adaylardan aranan şartları sizlerle paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 1 Destek Personeli, 2 Destek Personeli (Temizlik, Basit Bakım ve Onarım), 1 Destek Personeli (Çevre Düzenleme, Bahçe Bakımı ve Temizlik İşleri), 1 Destek Personeli (Boya – Badana ve Temizlik İşleri), 1 Destek Personeli (Yapı Yüzey Kaplamacısı ve Temizlik İşleri), 1 Destek Personeli (Soğutma, İklimlendirme ve Temizlik İşleri), 1 Destek Personeli (Ses, Görüntü, Işık Sistemleri ve Temizlik İşleri), 1 Destek Personeli (Bakım, Onarım ve Temizlik İşleri), 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Ön Lisans Mezunu: 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 1 Büro Personeli, 

olmak üzere toplamda 15 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şaertlar Aranacak?

Söz konusu Ünibversiteye personel alımı ilanına başvuruda bulunabilmek için adayların " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gereklidir.

Ayrıca Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şarttır.

KPSS niteliği olarak ise, 2020 yılında yapılan KPSS'dem Lise İçin P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 pıuan alış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zamnan Yapılacaktır?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi perosnel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular sadece Şahsen gerçekleştirilecek.

İlan Başvuru Tarihleri: 17/08/2022 – 01/09/2022 tarihleri arası (mesai saatleri içinde başvurular alınacak olup bayram tatilinde başvuru alınmayacaktır.)

Başvuru Sonuçlarının Açıklanma Tarihi: 09/09/2022

Başvuru Adresi: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yazı İşleri ve Belge Yönetimi Şube Müdürlüğü

İLANIN TAM METNİ