Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Yayımlanan personel alımı ilanına göre Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesine 12 kişilik boş kadro ile sözlşemeli personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kontenjanlar ve başvuru bilgilerini sizlere bu haberimizde aktaracağız.

Kontenjan Bilgisi nedir?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 12 kişilik boş kadro ile 1 Destek Personeli ve 11 Büro Personeli alımı gerçekleştirecek. Kontenjanlar ise;

A

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversite personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca adayların yukarıdaki belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gerekmektedir. Öte yandan 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94,  Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımında başvurular 10 mart 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 26 Mart 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim