Bayburt Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. 29 kişilik kadro ile en az lise mezunu personel alımı yapılacak. Az Önce yayımlanan ilan ile Bayburt Üniversitesi 2020 KPSS Puanı ile B Grubu puanı esas alınarak Herhangi bir mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Sözleşmeli personel alımları aşağıdaki kadrolarda ve niteliklerde gerçekleştirilecek.

Hangi Kadrolarda Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak?

Bayburt Üniversitesi 29 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alınacak. Bu kapsamda mezuniyete göre,

Lise Mezunu: 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 10 Temizlik Personeli, 1 Boya Badana Temizlik İşleri, 1 Sıhhi tesisatçı, 1 Elektrik ve temizlik, 1 Teknisyen,

Ön Lisans Mezunu: 1 Tekniker, 4 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 1 Kütüphaneci, 1 Psikolog, 3 Büro Personeli

KPSS 50 Taban Puan Şartı Var!

Üniversiteye personel alımı için adaylardan KPSS şartı aranacak. Ancak herhangi bir taban puan şartı talep edilmeyecek olup adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların sonradan değerlendirme aşamasında Puan sıralaması ele alınarak en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak.

Özel Başvuru Şartları ve Kontenjan Dağılımı Nedir?

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Bayburt Üniversitesi sözleşmeli personel alımları için süreç ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 Gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte şahsen veya posta yolu ile ulaştırılması gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 15/06/2022 – 29/06/2022

Başvuru Adresi: Bayburt Üniversitesi Personel Daire Başkanlığında (Dede Korkut Külliyesi 21 Şubat Caddesi Trabzon Yolu Üzeri İdari Birimler Binası 69000/BAYBURT)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim