Batman Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede 19 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Batman Üniversitesi bünyesine 54 kişilik kadro ile ilan yayımladı. Alımlar Mülakatsız ve Mülakat ile gerçekleştirilecek. KPSS Puan şartı aranmakta olup ilan detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Lise Mezunu: 2 Teknisyen, 15 Destek Personeli, 1 Aşçı, 1 Şoför,

Ön Lisans Mezunu : 5 Tekniker, 6 Sağlık Teknikeri, 5 Büro Personeli, 1 Şoför, 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Lisans Mezunu: 2 Mühendis, 7 Büro Personeli, 1 Programcı

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak. Bu kapsamda özel olarak ise;

KPSS Şartı:

2022 yılında yapılmış olan KPSS den Lise içn P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55 veya 60 puan almış olmak gereklidir.

Mesleğe Göre Özel Şartlar:

Mülakat Detayları Nedir?

Yukarıda gördüğünüz pozisyonlar için Programcı alımlarında KPSS puan sırasına göre Yazılı veya Sözlü sınav uygulanacaktır.

Ancak diğer pozisyonlarda KPSS Puanına göre yerleştirme yapılacak olup herhangi bir mülakat yapılmayacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlana başvurular yayım tarihi olan 19 Nisan 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 3 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu yönde başvurular sadece " Batman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN veya NOTERDEN ONAYLI VEKÂLET " adresine istenen belgelerin teslimi ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ