Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede 1 Haziran 2023 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir? Hangi kontenjanlarda personel alımı yapılacak? İlan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

  • 2 Şoför,
  • 11 Temizlik Personeli,
  • 14 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 4 Büro Personeli,
  • 5 Tekniker,
  • 2 Teknisyen,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Başvuru özel Şartları Nelerdir?

Adaylardan Genel nitelikler dışında özel olarak KPSS ve Eğitim şartları aranacak. 

KPSS Şartı Nedir?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi alımları Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacağından 2022 yılında yapılmış olan KPSS'de P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Eğitim Şartı Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları için süreç İlanın yayım tarihi ile başladı ve en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece 15 gün devam edecektir.

Başvuru Tarihleri: 1 - 15 Haziran 2023

Başvuru Adresi: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim