Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. 26 Aralık 2022 tarihli Resmi gazetede yayımlanan personel alımı ilanına göre Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir? Kimler başvuru yapabilcek? Kontenjan detayları nedir?

38 Personel Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 38 kişilik boş kadro ile, Ankara İl ve İlçelerinde Üniversitenin Çubuk, Şereflikoçhisar, Esenboğa, Cinnah, Bilkent, Ulus, Etlik, Ovacık yerleşkelerinde görevlendirmek üzere, 

Lise Mezunu: 8 Teknisyen, 12 Bahçıvan, 1 Kaynakçı, 3 Endüstriyel Bakım Onarım, 1 Kaloriferci, 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 

Ön Lisans Mezunu: 1 Şoför, 2 Seramik / Boya Personeli, 2 Büro Personeli, 1 Sağlık Teknikeri ve 1 Tekniker,

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Üniversite sözleşmeli personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca adaylardan, 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

Başvuru Özel Şartları:

Alım yapılacak kontenjana göre özel olarak aşağıdaki tabloda belirtilen nitelikler aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite personel alımı başvuruları için süreç ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 26 Aralık 2022 - 09 Ocak 2023

Başvuru Adresi: Başvurular sadece İstenen belgelerle birlikte Üniversitenin resmi İnternet adresine yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim