Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazetede Ağustos ayı ilanları içerinde yayımanmış olan ilana göre Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 165 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu olan ilana göre Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapacak. Kontenjan dağılımı ve başvuru şartları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyiniz.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 20 Teknisyen,
  • 12 Tekniker,
  • 16 Sağlık Teknikeri,
  • 1 Psikolog,
  • 4 Hemşire,
  • 2 Diğer Sağlık Personeli,
  • 24 Büro Personeli,
  • 53 Destek Personeli,
  • 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 personel alımı başvuruları için genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu doğrultuda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları?

KPSS olarak adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve aşağıdaki tabloda belirtilen nitelikler aranacaktır.

Mülakat Yapılmayacak!

Üniversite personel alımı için adayların belirlenmesinde herhangi bir KPSS Şartı aranmayacaktır. Buna göre alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B alım yapılacak olup herhangi bir sözlü veya yazılı sınav yapılmasızın sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular Ne Zaman?

Başvurular ilanın yayım tarihi ile başladı. Başvuru için adaylara 15 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Başvuru Tarihleri: 1 - 15 Ağustos 2022

Başvuru Adresi: https://aybu.edu.tr/pdb

İLANIN TAM METNİ