Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 22 Temmuz 2022 tarihi ile resmi gazetede gelen ilan ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B fırkasına göre KPSS puan sırasına göre istihdam edilecek.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

  • 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 2 Destek Personeli ( Bahçe Bakımı ve Temizlik ),

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Başvuru için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memuları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca özel olarak ise,

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için, Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde belirtilen şartları taşımak, güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, iç ve dış mekânlarda vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak, son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

Destek Personeli (Bahçe Bakımı ve Temizlik) alımı için, Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, temizlik hizmetlerinde görev yapmaya engel herhangi bir hastalığı bulunmamak, son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, bahçecilik alanında herhangi bir sertifikaya sahip olmak veya en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak.

Ayrıca KPSS şartı olarak adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman?

Üniversite perosnel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başvurular başlamış olup en geç 15 gün içerisinde tamamlanması gerekmektedir. Başvurular sadece üniversiteyte şahsen gerçekleştirilecek.

Başvuru tarihleri: 22 Temmuz 2022 - 5 Ağustos 2022

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim