Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Personel alımı yapacak. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ( ALKÜ ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kontenjanlarda 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli Personel alımı gerçekleştirilecektir. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgisi haberde.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

ALKÜ bünyesine toplamda 12 Sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda mezuniyete göre kadrolar aşağıdaki gibidir.

Lise Mezunu: 1 Teknisyen, 1 Diğer Sağlık Personeli, 

Ön Lisans Mezunu: 2 Sağlık Tekniker, 2 Büro Personeli, 

Lisans Mezunu: 6 Büro Personeli

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Saylı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya Askerlik ile ilgisi olmamak

gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Aranacak!

Adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 veya 70 puan almış olmak gereklidir.

Kontenjana Göre Özel Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi personel alımı başvurusu ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 4 - 18 Aralık 2023

Başvuru Adresi: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı, Kestel Mahallesi Üniversite Caddesi No: 80 Alanya/ANTALYA

İLANIN TAM METNİ