Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yılın başoında yayımladığı duyuru ile bünyesine 4175 personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvurularını tamamlan adaylar sınav işlemlerine katıldı. En son sözlü sınavlara katılan adaylar için sonuçları açıklanmıştır. Atanmaya hak kazanan adaylar tercihlerini gerçekleştirecekler. Aile Bakanlığı 20 Mayıs 2022 tarihi ile yayımladığı duyuruya göre sözlü sınav sonuçlarınının ardından tercih tarihlerini ve ekranını paylaştı!

4175 Personel Alımı Tercih Tarihleri Açıklandı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 4175 personel alımında sözlü sınav sonuçları 6 Mayıs 2022 tarihinde açıklanmıştı. Az Önce Bakanlıktan gelen yeni bir duyuruya göre ise Tercih tarihleri açıklandı. Sözlü Sınavda ASİL olarak kazanan daylar aşağıdaki tarihler içerisinde tercihlerini yapabilecekler.

Tercih Tarihleri: 20/05/2022- 26/05/2022 (Perşembe günü) (Saat 23:59’ e kadar) tarihleri arasında tercihlerini sistem üzerinden yapacaklardır.

Tercih yapmak için tıklayın…

20 Tercih Hakkı Olacak!

Adaylar, en fazla 20 tercih yapabilecek olup, ayrıca tercihlerine yerleşememesi halinde 20 tercih dışında boş kalan yerlere tercih dışı sistem tarafından yerleştirmeyi isteyip istemediğini belirtebileceklerdir.

Tercihler sisteme kaydedilip onaylandıktan sonra tercih formunun çıktısı alınarak imzalanacak ve tercihlerinden birine yerleşen adaylar atamaya esas belgeleri ile birlikte teslim edecektir.

Adaylar, başarı puanı üstünlüğü esasına göre ve tercihleri doğrultusunda sistem tarafından yerleştirilecektir.

Yerleştirme işlemleri sonucunda atanmaya hak kazanan adaylar için atamaya esas istenilen belgelere ilişkin ayrıca duyuru yapılacaktır.

Not:

1- Adayların Kariyer kapısı üzerinden bildirilen cep telefonlarına kullanıcı adı ve şifresi gönderilmektedir. 

2- Adayların Kariyer kapısı üzerinden bildirilen e-posta ve cep telefon bilgilerinde değişiklik olması halinde aşağıda yer alan irtibat telefonlarını aramak suretiyle bilgilerini güncelleyebilecektir.

Editör: TE Bilisim