Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu başladı. Adaylar 5 Aralık 2022 tarihi itibari ile başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bu doğrultuda Bakanlık personel alımı hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

ASHB bünyesinin Merkez Teşkilatında istihdam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS B Grubu puanı esas alınmak üzere herhangi bir Mülakat yapılmaksızın personel alımı yapılacak.

145 Personel Alımı Yapılacak 10 Meslek Kontenjan Dağılımı:

Başvuru Süreci Başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu personeli alımı için başvuru ekranı açıldı. Adyalar başurularını en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadee İnternet üzerinden ASHB kariyer adresi üzerinden yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 5 - 16 Aralık 2022

Başvuru Ekranı: https://www.turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

Nasıl Başvuru Yapılacak?

ASHB personel alımı başvuruları yukarıdaki bağlantı üzerinden elektronik ortamda yapılacak. Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak Sisteme e-Devlet şifresi ile yapılacak. İlgili bağlantıya girdikten sonra İlanı seçerek ve sistemin getireceği adımalrı takip ederek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Mülakatsız Perosnel Alımı Yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı perspnel alımı için KPSS puanı şartı kullanılacak. Bu kapsamda adayların KPSS'den almış oldukları puanlar esas alınarak puan sırasına göre en yüksek puandan en düşük puana kadar mesleğe göre sıralama yapılacaktır.

Başvuru Şartları Nedir?

ASHB sözleşmeli personel alımına adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca KPSS ve eğitim nitelikleri gerçekleştirilecektir.

KPSS 60 Puan Şartı Var!

Adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan alınmış olması gereklidir.

EĞİTİM VE DİĞER ÖZEL NİTELİKLER BURADA: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/ashb-145-sozlesmeli-kamu-personeli-alimi-ilani-lise-on-lisans-h43299.html

Editör: TE Bilisim