Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi gazetede 10 Mayıs 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre AGRİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek. Bu yönde Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli olarak yapılacak.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 10 Büro Personel,
  • 8 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri),
  • 3 Şoför,
  • 3 Teknisyen,

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversite adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2022 yılında yapılan KPSS'den P94, P93 veya P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak " gibi nitelikler aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversitenin personel alımı başvurusu için süreç ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

Buna göre başvurular 10 Mayıs 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 25 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başvurular sadece Üniversitenin personel daire başkanlığına gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim