Adalet Bakanlığı personel alımı sona eriyor.

Bakanlık bünyesindeki eklsikliği karşılamak üzere geçtiğimiz gün yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Adalet Bakanlığı farklı alanlarda 22 sözleşmeli personel alımı yapılacağını ilan etmişti. Başvurularda sona gelinmesi ile adaylar bugün son kez başvuru yapacak. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilanları bir kez daha sizlere aktaracağız.

Başvurularda Son Gün!

Adalet Bakanlığı bünyesine 22 personel alımı başvuruları 18 Mayıs 2022 tarihi ile başlamıştı. En geç Bugün 2 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını " https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ " adresinden gerçekleştirebilecekler.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Adalet Bakanlığı 22 kişilik kadro ile, 

Kimler Başvuru Yapabiliyor!

Başvuru yapacak adyaların öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Sonrasında 2020 yılında yapılmış olan Kamu personeli seçme sınavından KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Öte yandan YDS den İngilizce dilinden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman?

Başvurular KPSS ve YDS Puanıa göre değerlendirilecek. Yapılacak değerlendirme sonucuna göre sonuçların 15 Haziran 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim