Kamuya Üniversiteler personel alımı yapacağını ilan etti.

Her gün yeni ilanlar yayımlanarak Haziran ayında oldukça yüksek kontenjan sayısında personel alımı yapışacağı paylaşıldı. Resmi Gazete'nin 8 Haziran 2022 tarihli yayımlanmış olan ilanlarına göre 4 Üniversite bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu 160 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlerle ilgili ilanların detaylarını paylaşacağız.

160 Personel Alımı Yapacak Üniversite Ve İlan Detayları:

Resmi Gazetenin 8 Haziran 2022 tarihli yayımladığı personel alımı ilanına göre 4 Üniversite 160 personel alımı yapacağını ilan etti. Üniversiteler Hastane Personeli Alımı ve Rektörlükte personel alımı yapacak.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi:

Üniversiteye 61 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Destek Personeli, 9 Temizlik Görevlisi, 3 Bahçe ve Bakım temizlik elemanı, 25 Büro Personeli, 6 Programcı alımı yapılacak. KPSS'den puan almış olan adaylar başvuru yapabilecek.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 61 Personel Alımı İlanı Tam Metni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi:

OMÜ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2020 yılı KPSS den en az 60 puan almış olan 1 Diğer Sağlık Personeli (Odyometri), 2 Laborant, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 8 Temizlik personeli ve 2 Şoför olmak üzere toplamda 17 sözleşmeli 4/B personel alacak. 18 - 35 yaş aralığında başvuru alınacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 17 Personel Alımı İlanı Tam Metni

Uşak Üniversitesi:

Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 3 Temizlik Personeli, 1 Teknisyen, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Büro personeli olmak üzere toplamda 7 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Uşak Üniversitesi 7 Personel Alımı İlanı Tam Metni

İstanbul Teknik Üniversitesi:

İTÜ 85 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar 2020 yılı KPSS Puanı ile ve Taban 60 Puan ile gerçekleştirilecek olup alım kadroları ise, 4 Büro Personeli, 16 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Spor Uzmanı Antrenör/ Cankurtaran, 1 Sağlık Tekniker, 1 Tekniker, 2 Teknisyen, 30 Temizlik Personeli, 4 Bahçıvan, 3 Şoför, 22 Destek Personeli alınacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi 82 Personel Alımı İlanı Tam Metni