Üniversiteler son hızı ile personel alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Az Önce Resmi Gazetede 14 Kasım 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre üç Üniversites bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu yönde alımlar KPSS puanı ile veya KPSS siz yapılabilecek. Peki hangi üniversite KPSS şartı arıyor? Adaylardan Aranan şartlar nelerdir? Detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

3 Üniversite Personel Alımı İlanı Yayımladı!

14 Kasım 2022 tarihi ile gelmiş olan ilanlara göre toplamda 10 sözleşmeli personel alımı yapacak. İlgili ilanlar için başvuru süreçleri ilanların yayımlanması ile birlikte başladı. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilecek olup en geç 29 Kasım 2022 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. İlan yayımlayan Üniversiteler ise,

  • Şırnak Üniversitesi,
  • Artvin Çoruh Üniversitesi,
  • Ankara Üniversitesi,

Şırnak Üniversitesi Personel Alımı İlanı Detayları:

Şırnak Üniversitesi bünyesine 5 kişilik kadro ile büro personeli alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda alımlar Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere En az 70 KPSS puanı ile yapılacak adayların 2022 yılı KPSS'den puan almış olmaları gerekmektedir. 

İlanın Tam Metni Burada

Artvin Çoruh Üniversitesi Personel Alımı İlanı Detayları:

Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesine Büro personeli alımı yapacak. Başvuru için 657 sayılı devlet memurları kanunun, KPSS, eğitim ve diğer aşağıdaki tabloda yer alan şartları sağlanıyor olması gerekmektedir.

İlanın Tam Metni Burada

Ankara Üniversitesi Personel Alımı İlanı Detayları:

Ankara üniversitesi sözleşmeli bilişim personeli alacak. 2022 yılı KPSS'den P3 puan almış olmak şartı aranacak. Ancak KPSS puanı olmayan adayların da başvurusu alınacaktır. Alımlar, 1 Ağ Yöneticisi, 1 Güvenlik Uzmanı, 1 Ağ Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı olmak üzere toplamda 4 personel alınacak.

İlanın Tam Metni Burada

Editör: TE Bilisim