Üniversiteler personel alımı ilanları yayımladı. Az Önce Resmi gazetede 6 Şubat 2023 tarihi ile yayımlamış olan sözlşemeli personel alımı ilanlarına göre kamuya 3 Farklı üniversite 68 personel alımı yapacak. Yayımlanan ilanlara göre alımlar en az İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. 

3 Üniversite 68 personel Alıyor!

Resmi gazetede yayımlanan ilanlara göre;

  • Trabzon Üniversitesi 34 Personel,
  • Süleyman Demirel Üniversitesi 5 Personel,
  • Gümüşhane Üniversitesi 29 Perosnel,

olmak üzere toplamda 68 sözlşemeli personel alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversite personel alımlarında adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet Memuları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Ayrıca;

2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak gereklidir.

Gümüşhane Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı:

Üniversiteye 11 Destek Personeli, 5 Büro Personeli, 8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Teknisyen olmak üzere toplamda 33 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

İlanın Tam Metni Burada

Trabzon Üniversitesi Sözleşmeli Perosonel Alımı Detayları:

Üniversite Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden " 2 1 Avukat, 1 Tekniker, 2 Teknisyen, 8 Büro personeli, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 12 Destek personeli " olmak üzere toplada 34 sözlşemeli personel alımı gerçekleştirilecek. 

İlanın tam Metni Burada

Süleyman Demirel Üniversitesi Sözlşemeli Personel Alımı Detayları:

Üniversite Tıp Fakültesi Dekanlığına 4 ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına 1 olmak üzere toplamda 5 Canlı Model Alımı gerçekleştirecek. Alımlar İlköğretim mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

İlanın Tam Metni Burada

Başvurular Başladı!

Üniversite personel alımı başvurusu başladı. Az Önce yayımlanan ilanlar için süreç 6 Şubat 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün sürecektir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle İlgili Üniversitelere gerçekleştireceklerdir.

Başvuru Tarihleri: 6 - 20 Şubat 2023

Editör: TE Bilisim