TÜBİTAK personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazetenin 22 Şubat 2021 tarihi ile yayımladığı ilana göre KPSS şartı olmaksızın farklı alanlarda personel alımı yapılacak. KPSS siz Personel Alımı için ilan hakkında detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

TÜBİTAK Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü ( TBAE ) bünyesinde görevlendirmek üzere Kocaeli ilinde Uzman veya Uzman Yardımcısı alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TÜBİTAK Personel alımı içn adaylardan,

  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabimek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1 Kişilik kadro için Lisans Bölümleri Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar-Enformatik, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Matematik, Matematik-Bilgisayar, Matematik Mühendisliği, Fizik veya Fizik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

1 kişilik kadro için Lisans Bölümleri İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşletme Bilgi Yönetimi veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

TÜBİTAK Personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 22 Şubat 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Mart 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim