TEDAŞ personel alımı başvuruları başladı.

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. eksik olan kadrolarındaki personel eksikliğinin giderilmesine yönelik Devlet Personel Başkanlığı ile Resmi Gazete üzerinden alım ilanları açıkladı ve adaylara duyurdu. Geçtiğimiz günlerde adaylar bu ilanlara başvuru yapabilecekler. Eğitim düzeyinde lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda yaş şartında ise en fazla 35 yaşında olmak (01.01.1984 sonrası doğanlar) gerekli olacak. Toplamda 10 kişi istihdam edilecek. Diğer detaylar ise şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Genel İdari Hizmetler Sınıfında istihdam edilmek üzere 10 Müfettiş yardımcısı alımı giriş sınavı gerçekleşecek. Belirtilen kadrodaki alımlarda 2017 ile 2018 yılı KPSS puan sıralaması istenilecek. P48 puan türlerinden en az 75 ve üzeri puan almak gerekli olacak. Lisans bölümlerin İİBF, İşletme, İktisat, Hukuk, Siyasal Bilgiler bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 15 Şubat tarihinde başladı. Adayların ilgili ilana başvurularını tamamlayabilmeleri için 1 aylık süre verildi ve 15 mart saat 17:00'a kadar başvurular devam edecek. Buna göre TEDAŞ resmi internet sitesi üzerinden gerekli olan formun doldurulması ve istenilen diğer belgelerin şahsen ya da ptt posta aracılığı başvuru yapılması istenilmektedir.

Yazılı Sınav Anküsem tarafından gerçekleştirilecek. Sınav tarihi ise 21 Nisan tarihi olarak açıklandı. Sınav tek oturum olarak gerçekleştirilecek. Yazılı sınavdan başarılı olan adaylar sözlü sınava katılacaklar. Yazılı sınavda 125 soru yöneltilecek. Yazılı sınavda en yüksek puan alan adaylardan ilk 20 si sözlü sınava çağırılacak. Sözlü sınavda en az 70 ve üzeri puan alan adaylar başarılı sayılacak. Diğer detaylar için başvuru kılavuzunu incelebilirsiniz.

İlan detayları için tıklayın

Diğer personel alımı ilanlarından ve gelişmelerden anında haberdar olmak için;

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.