Belediyelerin, Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR aracılığı ile kamu personeli alımı yaptığı şu günlerde Kadıköy Belediyesi'de kamu personeli alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilan bugün kamuoyuna duyuruldu ve kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bir tabip (doktor) alımı yapılacağı belirtildi.

Alım ilanı bugün yayımlandı ve başvurularda bugün başladı. Adayların müracaatlarını yapmaları için 10 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmekte olup başvurular Kadıköy Belediye Başkanlığı aracılığı ile yapılacak. Şahsen, posta veya e-posta ile yapılan tüm başvurular kabul edilecektir. Peki kimler müracaat edebilir ve detaylar nedir?

Alınacak Pozisyon: Doktor (Tabip)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Kadıköy Belediye Başkanlığı alım ilanına kimler müracaat edebilir ve adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Tıp Fakültesi mezunu olmak
İşyeri Hekimliği Sertifikası Sahip Olmak
Görevini engelleyecek nitelikte sağlık sorunu olmamak
Mecburi hizmetini yapmış olmak ve belgeleyebilmek
Devlet memurları kanunun 48. maddesinde ki nitelikleri taşımak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından aranmaktadır. Peki nasıl müracaat edilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kadıköy Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere tabip (doktor) alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak?
Başvuru yapmak isteyen adayların 10 Mart 2017 saat: 16.30'a kadar Kadıköy Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen, posta ya ad e-posta yolu ile başvurularını yapması gerekmektedir. Detayları aşağıda ki linkten öğrenebilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız