Yurtiçi Kargo'dan büyük istihdam hamlesi! Türkiye genelinde Kargo şubeleri bulunan Yurtiçi Kargo'nun salgın döneminde artan iş hacminin özellikle kendi işini kurmak isteyenlere yönelik olarak fırsata çevirmeye başardı. Yurtiçi Kargo tarafından yapılan açıklamaya göre kendi aracı bulunan binlerce vatandaşın kargo ile sözleşmeli olarak gerek daimi sürede gerek ek gelir sağlayacak şekilde istihdam edileceğini açıkladı.

İKİ YENİ PROJE MÜJDESİ;

11 Mart 2020 tarihinden itibaren Türkiye'de görülen koronavirüsten dolayı artan iş sektörlerden bir tanesi de e ticaretin artması ile birlikte Kargo firmalarında oldu. Kargo sektörünün büyüme içerisinde olduğunu açıklayan Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol iki önemli proje için müjdeyi verdi.

100 YENİ ŞUBE;

Genel Müdür Önyol yaptığı açıklamada farklı ülkelerdeki Kargo firmalarının iflas etme noktasına geldiğini fakat Türkiye'deki durumun biraz daha farklı olduğunu ifade ederek koronavirüs döneminde aralıksız bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Yeni şube müjdelerinde beraberinde açıkladı

Yurtiçi Kargo'nun yeni şubelerinde dağıtım deposu ve şube personelleri olarak on binlerce kişi istihdam edilecek. Türkiye genelinde şu anda alım yapılacak yüze yakın şube olduğu ifade edildi. Bu alımlara kimlerin başvuru yapabileceği konusundaki açıklamalara göre;

Araç sahibi olan herkes başvuru yapabilecek. Vatandaştan Türkiye'nin herhangi bir yerinde kendi aracıyla dağıtım yapılan adet miktarınca üret alacaklar. Ek gelir isteyen mahalle esnafı da bu projeden yararlanabilecek. Teslimat görevlisi olarak her gün evinde olamayan vatandaşlara yönelik olarak bir seçim şansı verecekler. Yurtiçi Kargo'nun iki büyük projesinde yeni personel alımı detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını ifade edildi. Bu konuda gelişmeleri anbean aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim