TÜRKSAT personel alımı için ilan yayımladı. Az önce yayımlanan ilana göre TÜRKSAT bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı ilan ile 27 kişilik kadro ile personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar farklı 6 kadroda yapılacak olup başvuruları başlamıştır. Aynı zamanda TÜRKSAT Kasım ayı personel alımı başvurusuda devam ediyor. Tüm detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız.

27 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

  • BT Yazılım Geliştirme Uzmanı 7 Kişi,
  • BT Proje Yöneticisi 7 Kişi,
  • BT Büyük Veri Uzmanı 1 Kişi,
  • BT Network Uzmanı 6 Kişi,
  • BT Linux - Unix Uzmanı 3 Kişi,
  • BT Çözüm Mimarı 3 Kişi,

TÜRKSAT Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

TÜRKSAT yayımladığı yeni personel alımı ilanı ile bünyesine Bilişim alanında personel alacak. Bu kapsamda adaylardan alım yapılacak alana göre özel nitelikler aranacaktır. Genel olarak ise " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS Şartı Yok!

TÜRKSAT personel alımı başvuruları için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacaktır. Adaylar başvurularını KPSS puanı olmaksızın diploma ve Yabancı dil puanı ile gerçekleştirecekler.

Özel Başvuru Şartları:

Yaş Şartı Nedir?

Başvuruda bulunacak olan adayların 01.01.1980 tarihinden sonra doğmuş olmaları gerekmektedir.

Eğitim Şartı Nedir?

En az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Bunlara Mühendislik bölümleri dahildir. Ayrıca adayların alanında en az 4 yıl tecrübeli olmaları gerekmektedir.

Yabancı Dil Şartı:

İngilice dilinden Yabancı puan şartı aranacak. İlgili yabancı dil sınavlarından en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Kasım Sonu Başvurular Devam Ediyor!

TÜRKSAT Personel alımı ilanları TÜRKSAT resmi internet adresi üzerinde yayımlanmış olup başvurularda Online olarak yapılacak. Başvuruda bulunacak olan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler. Başvurular 28 Kasım 2022 tarihi itibari ile başlamıştır.

Son başvuru için herhangi bir tarih verilmemiş olup bjaşvurular tamamlandıktan sonra yayından kaldırılacaktır.

BAŞVURU ADRESİ: https://kariyer.turksat.com.tr/ilan/site.aspx

Kasım Ayı Personel Alımı Başvurusu Devam Ediyor!

TÜRKSAT personel alımı için geçtiğimiz günlerde de ilan yayımlanmıştı. Farklı ilan ile 53 personel alımı yapılacağını bildirmiştik. İlk duyuruyu İşin Olsa ekibi olarak paylaşmıştık. Bu kapsamda başvuruları devam eden ve  kasım ayı personel alımı yapılacak kadrolara aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/personel-alimi/turksat-53-personel-alimi-ilani-yayimladi-kasim-ayi-29-ilan-h43065.html