Türk Hava Yolları kabin Memuru alımı için beklenti arttı. Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamaya göre THY 2022 yılı İkincil olarak yeni bir ilan yayımlayacak ve Bünyesine yeni personeller dahil edecektir.

THY Personel alımı ilanının gündeme gelmesi ile birlikte İşin Olsa ekibi olarak en temiz bilgiyi sizlerle paylaşmaya karar verdik.

THY 2022 yılı Personel alımına ilişkin detaylara bu haberden ulaşabilecek ve İlanın yayımlanması ile birlikte direk başvuru yapabileceksiniz.

2022 Yılı 1300 Personel ve Kabin Memuru Alımı Yapılacak!

Türk Hava Yolları bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 1300 Personel alımı yapacağını bildirmişti. Havayolu şirketi 2022 yılı Şubat ayında yayımladığı ilan ile bünyesine 1000 Kabin Memuru alımı yapacağını bildirmişti ve başvuruların Şubat ayında tamamlanmasının ardından sınav ve değerlendirme işlemleri yapıldı.

Sonradan THY'den gelen bir diğer açıklama ise 2022 yılı bitmeden bünyesine 1300 Personel alımı daha yapılacağının bilgisi verilmişti. THY Personel alımları Kabin Memuru, Pilot ve Türk Hava Yolları birimlerine Mühendis, Tekniker, Teknisyen gibi kadrolarda gerçekleştirilecek.

Yeni Personel Alımında Beklentiler Nelerdir?

Adayların en büyük beklentisi ilanın bir an önce yayımlanmasıdır. Aynı zamanda THY Kabin memuru alımları geçtiğimiz dönem sadece Kadın adaylardan yapılmıştı. Bu kapsamda yeni yapılacak olan kabin memuru alımlarında Erkek adaylarda başvuru yapmak istiyor.

SİZİN DE HERHANGİ BİR TALEBİNİZ VARSA YORUM YAZMAYI UNUTMAYINIZ.

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak!

THY bünyesine dahil edeceği personel adaylarından en az lise mezunu olmak şartı arayacak. Kabin Memuru alımları için ve diğer pozisyonlar için lise, Ön lisans ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Ortak Başvuru Şartları Ne Olacak?

Adaylardan öncelikle KPSS Şartı aranmayacağını bildirmek isteriz. Bunun dışında genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 30 yaşından büyük olmamak, Daha önce THY veya diğer hava şirketleri kuruluşlarından disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Herhangi bir adli sicil veya arşiv kaydı olmamak ve İyi derecede İngilizce biliyor olmak" şartı aranacaktır.

Kabin Memuru Alımı Şartları Nelerdir?

THY kabin memuru alımı için sağlık açısından herhangi bir sağlık sorunu olmaması gerekmektedir. Aynı zamanda vücudunda görünen yerlerinde piercing veya dövme olmaması gerekmektedir. Boy şartı olarakta 160 cm ile 180 cm boyları arasında olmaları gerekmektedir.

Başvuru Süreci Ne Zaman Başlayacak?

Türk Hava Yolları personel alımı faaliyetlerine devam ediyor. Pilot alımları her zaman yapılmakta olup Kabin Memuru alımları için süreç bekleniyor. En son 1000 Kabin Memuru alımı 14 Şubat 2022 tarihinde sona ermişti. Yeni Kabin Memuru alımları ise 2022 yılı bitmeden yapılması bekleniyor.

İLANDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA