İŞKUR personel alımı ilanları yayımlandı. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ( SASKİ ) personel alımı ilanı yayımlandı. Az önce yayımlanmış olan ilana göre SASKİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 40 personel alımı yapacak. Alımlar en az mezuniyet şartı olmaksızın gerçekleştirilecek. 

Başvuru Alınacak Kontenjanlar Hangileridir?

SASKİ toplamda 40 kişilik kadro ile;

  • 20 Ağır Vasıta Şoförü,
  • 20 İş Makinası Operatörü,

kadrolarında gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

SASKİ ( Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ) personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasna engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Sakarya İlinde ikamet ediyor olmak" şartları aranacak.

Ağır Vasıta Şoförü alımı için, E/C sınıfı ehliyet, SRC 4, Psikoteknik belgesi sahibi olmak, Ağır Vasıta araç mekaniik belgesine sahip olmak gereklidir.

İş Makşnası Operatörü için, G Sınıfı Beko Loder ehliyetine sahip olmak, İş Makinasının Arka kazıcısı kullanımışda tecrübeli olmak şarttır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

SASKİ personel alımı başvurusu 9 Aralık 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 12 Aralık 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece Şahsen CV ile " Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi " adresine şahsen yapılacaktır.