Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanı geliyor. Bakanlıktan 29 Ağustos 2022 tarihi ile gelmiş olan duyuru ile 2022 yılı 3. Dönem atama kurası hakkında duyuru yayımlandı. Uzman tabip, uzman diş tabibi ve tabip unvanlarında toplanacka talepler hakkında duyuru yayımlandı. Buna göre yapılan duyuru hakkında detayları paylaşıyoruz.

2022/3 Personel Alımı Talep Toplama Başladı!

2022 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası için talep toplanacaktır.

Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1 ile 10.07.2015 tarihli ve 29412 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik” hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, uzman diş tabibi ve tabip unvanlarında talep toplanacaktır. (Diş Tabibi ve Eczacı unvanındaki kişiler talep bildirmeyecektir.)

Talep toplama işlemi yayım tarihi ile başlamış olup Talepler 06.09.2022 (Saat 17:00) tarihine kadar oluşturulabilecektir. Talep bildirimi zorunlu değildir. 

Personel Alımı Talebine Başvuru Nereden Yapılacak?

Talep bildirimi E-Devlet şifresi ile Personel Bilgi Sistemine (https://pbs.saglik.gov.tr/) giriş yapıldıktan sonra, ana sayfada yer alan Talep Oluştur butonuna basılarak açılacak ekranda istenilen bilgiler doldurularak kaydedilecektir.

Talep Oluşturmak İçin Tıklayınız.

85 Bin Personel Alımı İlanı Geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yayımladığı duyuru ile 2022 yılı bitmeden sağlık bakanlığı bünyesine 85 bin personel alımı talimatı verdiklerini bildirdi. Bu kapsamda ÖSYM üzerinden sözleşmeli sağlık perosneli ve İŞKUR üzerinden Kamu İşçi alımları gerçekleştirilecektir. Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin detaylara aşağıdan ulaşabileceksiniz.

SAĞLIK BAKANLĞI İLANINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA