Sağlık Bakanlığı Personel alımı gündem den düşmüyor. Az Önce Sağlık Bakanlığından gelmiş olan duyuruya göre Geçtiğimiz günlerde başvuru işlemleri tamamlanmış ve Kura işlemleri çekilmiş olan 2022/3 Atama kurası hakkında duyuru geşdi. Bakanlık Yerleşen ve noter onaylı sonuçları açıkladı.

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA DUYURUSU:

18.10.2022 tarihinde çekilmiş olan 2022 Yılı 3.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası sonucu Bakanlığımız kadrolarına yerleşmiş olup halen diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta olan  veya en son bu kurum ve kuruluşlarda çalışırken görevinden ayrılmış olan adayların ilan metninin “E-ATAMAYA ESAS İSTENEN BELGELER” kısmının (f) bendinde  yer alan “Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta iken görevlerinden ayrılmış olanların, en son çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı hizmet cetveli” belgesini temin edememesi halinde, bu belge yerine e-devlet kapısı (https://turkiye.gov.tr internet adresi) üzerinden temin edecekleri “Hitap Hizmet Dökümü” belgesini diğer istenen belgeler ile birlikte 02.11.2022 tarihi saat 18:00’ e kadar Bakanlığımıza  ulaştırmaları halinde, atama iş ve işlemleri başlatılacaktır.

İlan Metni

Münhal Kadrolar

Yerleşenler Listesi (1.Oturum)

Yerleşenler Listesi (2.Oturum 1. Grup)

Yerleşenler Listesi (2.Oturum 2. Grup)

Noter Onaylı Sonuçlar 1. Oturum

Noter Onaylı Sonuçlar 2.Oturum 1. Grup

Noter Onaylı Sonuçlar 2.Oturum 2.Grup (Sayfa 1-20)

Noter Onaylı Sonuçlar 2.Oturum 2.Grup (Sayfa 21-40)

Noter Onaylı Sonuçlar 2.Oturum 2.Grup (Sayfa 41-60)

Noter Onaylı Sonuçlar 2.Oturum 2.Grup (Sayfa 61-68)

Sağlık Bakanblığı 85 Bin Personel Alımı Hala Bekleniyor!

Sağlık Bakanlığ tarafından geçtiğimiz günlerde de yapılan açıklamalar ile Bakanlık 2022 yılı içerisinde 85 bin personel alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda yayımlanan duyuru için 32 bin Sekreter alınacak. Bunun dışında Sözleşmeli personel ve Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı hakkında gelişmelerden haberdar olmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-ozel-memur-personel-alimi/saglik-bakanligi-85-bin-personel-isci-sekreter-alimi-geliyor-h42908.html

Editör: TE Bilisim