Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan personel alımı ilanına göre Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 personel alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu ilana göre alımlar Daimi süreli olarak gerçekleştirilecek.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Başvuru Şartları Nedir?

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az İlkokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekliliğe hak kazanmış veya emekli olmamak, Malatya İl SInırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Esnek çalışma saatlerine uygun olmak" şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı için başvurular başlamış olup en geç 6 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece Resimli Özgeçmiş ve Adli Sicil kaydı ile birkikte " [email protected] " adresine e-posta gönderimi ile gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilisim