Kızılay 2023 yılı yeni personel alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Az Önce yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kızılay bünyesine Sağlık alanında hizmet vermek üzere Çağrı Merkezi pozisyonunda personel alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu ilan lise mezunu seviyesinde yapıldığından adayların ilgisi çekecek. Bu kapsamda bizde İşin Olsa ekibi olarak Kızılay personel alımı ilanlarını sizler için takip ediyoruz ve sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Kızılay Personel Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Kızılay Sağlık A.Ş. birimine İstanbul/Anadolu yakasında bulunan merkezine " Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi " alımı gerçekleştirecek. Kızılay Sağlık bildiğiniz gibi Hastane ve tıp merkezleri ile bizlere hizmet vermeye devam ediyor. Bu yönde bazı nitelikleri sağlayan adyalar başvuru yapabilecek.

Lise Mezunu Başvuru Şartları Nedir?

  • En az Lise mezunu
  • Tercihen Sağlık sektör tecrübesi bulunan,
  • Check-up satış ve kampanya tanıtımında tecrübesi olan,
  • Yapıcı ve pozitif iletişim becerisine sahip,
  • Dinamik ve kendisini geliştirmeye açık,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Seyahat engeli olmayan,

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Kızılay bünyesine alacağı personel alımı için başvuruları sadece Elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Adayların Kızılay Kariyer adresine oluşturacakları kayıt sayesinde CV gönderecek ve uygun görülen adaylara dönüş sağlanacaktır.

Başvuru Tarihleri: 17 Mart - 17 Mayıs 2023

Başvuru Adresi: https://basvuru.kizilaykariyer.com/52lk8va5wgulwnblhyssg8e5ks.job

TÜM KIZILAY PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

YAYIMLANACAK YENİ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI İLANLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA