Kızılay personel alımı için ilana çıktı. 12 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanmış olan yeni personel alımı ilanına göre Kızılay bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere iki farklı alanda personel alımı ilanı yayımlandı.

Kızılay belirli aralıklarda yayımladığı personel alımı ilanları ile ilgi çekmeye devam ediyor. Öte yandan bir çok alanda hizmet vermekte olan Kızılay doğal afet ve yardım konusunda ülkemizde ilk sırada yer alıyor. Bir çok alanda kendi üretimlerini yapmaya devam eden Kızılay Ankara'da bulunan Çadır A.Ş. biriminde görevlendireceği personel alımları gerçekleştirecektir. 

12 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanan ilanlar hangileridir? Başvuru için hangi şartlar aranacak? Nasıl başvuru yapılacak? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Personel Alımı İlanı Yayımlandı!

Kızılay yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği gidermek üzere alımlar,

  • Kalite Kontrol Formeni,
  • Kalite Kontrol Ustası,

kadrolarında Çadır A.Ş. biriminde personel alımı gerçekleştirilecek. 

 Söz konusu alımlarda kontenjan görevleri, Kızılay Çadır  ve Tekstil A.Ş. bünyesinde üretilen ürünlerin kalite kontrollerinin yapılması ve kayıtlarının tutulması, tespit edilen uygunsuzlukların yöneticilerine bildirilerek gerekli düzeltmelerin yapılmasını sağlamak.

Başvuru İçin Aranan Genel Şartlar Nedir?

Kızılay personel alımı için adaylardan genel olarak " Çadır üretim hattı kontrol tecrübesi bulunan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Ölçü aletlerini kullanabilen (kumpas, mikrometre vb),  Teknik resim bilgisi olan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Üretim hatlarında ürün kontrollerini gerçekleştirmek, Kontrol sonuçlarını üstlerine raporlamak, SRC2- SRC4 ve tercihen E sınıfı ehliyeti olan, Üretim tecrübesi bulunan" adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Aynı zamanda Kalite Kontrol Ustası alımı için en az İlköğretim mezunu olmak ve Kalite Kontrol Formeni alımı için en az lise mezunu olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Kızılay personel alımı başvuruları için süreç ilanların yayımlanması ,le birlikte başlamıştır. Adaylar başvurularını sadece İnternet'ten gerçekleştireceklerdir. Bu kapsamda başvurular için herhangi bir son tarih belirtilmemiş olup kontenjan limiti dolduğunda başvuru ekranı kapanacaktır.

BAŞVURU VE DETAYLARI: https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

Editör: TE Bilisim