Kızılay personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelen ilana göre Kızılay bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Hastane Personeli Alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Kızılay bünyesinde görev yapmak isteyen adaylar başvuru şartlarını sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Kızılay Sağlık Personeli Alımı Kontenjan Bilgisi:

Kızılay Sağlık biriminde görevlendirmek üzere yayımladığı ilana göre bünyesine Hastane Personeli alımı yapacak. Bu kapsamda Kızılay İstanbul biriminde görevlendirmek üzere Hasta Kayıt yetkilisi alımı gerçekleştirecek.

Bildiğiniz gibi Kızılay Sağlık A.Ş 4 tam teşekküllü hastane ve 2 tıp merkezi ile bizlere hizmet vermektedir. Hastane ve Tıp merkezlerinde 1500 yakın çalışanı bulunan Kızılay bünyesine yeni personeller dahil etmektedir.

Hasta Kayıt Personeli Ne İş Yapar?

Kızılay bünyesinde görev alacak olan Hastane Personeli adayları ne iş yapacaklarını merak ediyor. Bu kapsamda Hasta Kayıt Personeli;

Kızılay bünyesinde görev alacak olan Hastane Kayıt Personelleri, Hastalara gerekli bilgileri aktarmak, Randevu planlamak, Hastanın kabuk işlemlerini tamamlamak, Hastalardan ödeme almak ve fatura kesmek ile görevli olunacaktır.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Hastane otomasyon sistemleri konusunda tecrübeli,
  • Sağlık sektöründe en az 3 yıl deneyimi olan,
  • Sağlık sektöründe 'Hasta Kayıt Yetkilisi'pozisyonunda çalışmış,
  • Hasta ve hasta yakınlarıyla etkili iletişim kurabilen aynı zamanda empati kurma becerisine sahip,
  • Planlama ve Organizasyon yeteneğine sahip,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, sabırlı,güler yüzlü ve dinamik,
  • Ms Office programlarına hakim,

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Kızılay personel alımı için başvurular sadece İnternet'ten gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://basvuru.kizilaykariyer.com/p34urr56kbxjwplxhpbmgqw3u3.job

Editör: TE Bilisim