Eğitim konusunda ülkemizin en bilinen üniversitelerinden bir tanesi olan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi bilindiği üzere okul ve çevre düzeninin sağlanabilmesi için sıklıkla geçici süreli kamu personeli alımı ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna duyurmaktadır.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından hazırlanan kamu personeli alımı ilanı kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi 120 geçici süreli kamu personeli alımı yapıyor. Peki Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi kamu personeli alımı ilanının detayları nedir, hangi pozisyonlara alımlar yapılacak? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

120 KAMU PERSONELİ İLANI DETAYLAR

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından kamuoyuna duyurulan ilana göre 120 geçici süreli kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. Peki detaylar nedir? Buna göre her hangi bir özel şart aranmamakta olup engelli 5 kişi, eski hükümlü ya da terörle mücadele mağduru 3 kişi ve normal olarak 112 kişi olmak üzere toplam 120 kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylar ilana nasıl başvuru yapabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından hazırlanan ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulan ilana göre 120 kamu personeli ilanı alınacağı belirtildi. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların Isparta ilinde bulunan İŞKUR merkezleri aracılığı ile müracaat etmesi gerekmekte olup işe alınacak olan adaylar Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında geçici süreli olarak istihdam edecektir.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim