İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı başvurusu başladı. KPSS Şartı olmaksızın 223 personel alımı gerçekleştirilecek olup farklı kadrolarda alım yapılacaı açıklandı. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilan için başvurular Bugün itibari ile İnternet'ten başladı. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere nasıl başvuru yapılacağı ve başvuru şartları hakkında detayları aktaracağız.

223 Personel Alımı Başvurusu Başladı!

İSKİ bünyesine personel alımı ilanını geçtiiğimizz günlerde duyurmuştu. Başvuru sürecinin başlamasını bekleyen adaylar için süreç Bugün itibari ile başladı. Başvurular sadece İnternet'ten yapılacak. 

Buna göre Başvuru süreci 15 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece İnternet üzerinden Online olarak yapılacak.

Adayların merak ettiği konulardan biriside başvuru formunun olup olmadığı oldu. Ancak İnternet'ten yapılan başvurularda adaylardan herhangi bir form doldurmaları gerekmez. Online fomr doldurma ile başvuru yapılır. Başvuru ekranına 3-Devlet şifresi ile ulaşablir ve sistemin istediği bilgilerin girişini yaparak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Başvuru ekranı sadece başvuru süreci sona erene kadar aktif kalacaktır.

BAŞVURU EKRANI: https://www.turkiye.gov.tr/

Başvurular Hangi Pozisyonlarda Yapılacak?

İSKİ 223 personel alımı farklı alanlarda yapılacağı bildirildi. Bu kapsamda, alımlar 116 Mühendis, 39 Tekniker, 37 Teknisyen, 1 Restoratör, 3 Mimar, 1 Kimyager, 1 Peyzaj Mimarı, 5 Laborant, 15 Ekonomist, 2 Biyolog, 3 Tercüman kadrolarında gerçekleştirilecektir.

KPSS Şartı Yok! Değerlendirmeler Nasıl yapılacak?

Lisans mezuniyeti gerektiren pozisyonlara başvuruda bulunan adaylar için pozisyona ilişkin mezuniyet notu ile bölüm notunun (Üniversitenin ilgili bölümlerinin, ÖSYM tarafından açıklanan 2021 yıl ı Y K S sonucunda oluşa n taba n yerleştirme puanı üzer inden hesaplanan not) eşit şekilde etkilediği “başarı puanı” belirlenecektir.

Ön Lisans ve Ortaöğretim gerektiren pozisyonlara başvuruda bulunan adayların ise pozisyona ilişkin mezuniyet notu “başarı puanı” olarak belirlenecektir.

İLANIN TAM METNİ VE KONTENJAN TABLOSU BURADA

Editör: TE Bilisim