Karabük İl Özel İdaresi personel alımı ilanı yayımlandı. Farklı kadrolarda olmak üzere en az ilkokul mezunu personel alımı gerçekleştirilecektir. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilan ile Alımlar bazı nitelikler kapsamında gerçekleştirilecektir. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgilerini sizlerle haberimizden paylaşıyoruz.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 3 Atölye Ustası ( 1 Hafif Şase, 1 Oto Motor Tamirciliği, 1 Ağır Şase ) 
  • 1 Eksvatör Operatörü,
  • 1 Kepçe Operatörü,
  • 1 Greyder Operatörü,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Öncelikle adayların belirtilen meslekte ilgili nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca bunun dışında adayların " Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az İlkokul mezunu olmak" gibi şartlar aranacak.

İl Özel İdaresi personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Karabük İl Özel İdaresi personel alımında adaylar başvurularına 17 EKim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte " Kartaltepe Mahallesi Kılıçaslan Cad. Günaylar İş Merkezi Kat: 3-4 No3/300 KARABÜK adresine şahsen yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/61608/c-users-serap-calova-desktop-il-ozel-idaresi.pdf

Editör: TE Bilisim