İŞKUR personel alımı ilanları yayımlandı. İki şehirde Su ve Kanalizasyon İdareleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda en az lise mezunu personel alımı yapacaklarını bildirdiler. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre Alım yapılacak kontenjanlar ve adaylardam aramam başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre Sakarya ve Adana illerinde personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda,

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi: 3 İşçi, 1 Mühendis, 1 Tekniker, 1 Büro Görevlisi olmak üzere toplamda 6 personel alımı gerçekleştirecek.

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi: 1 İşçi, 1 Makine Mühendisi olmak üzere toplamda 2 kişi alınacaktır.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı başvurusunda bulunmak için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan Yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, En az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak, Sakarya veya Adana ilinde ikamet ediyor olmak" şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlanlar İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanların detaylarına İŞKUR Kurum dışı ilanlar üzerinden ulaşabileceksiniz. Bu doğrultuda aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsinixz.

İLAN DETAYLARI: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim