İŞKUR aracılığı ile personel alımı ilanı yayımlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPER bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 218 kişilik kadro ile personel alımı ilanı yayımlandı. İSPER En az lise mezunu personel alımı kontenjanları farklı olup başvuru süreci 18 Mayıs 2022 tarihi ile başlayacak. 

İSPER 17 Mayıs 2022 tarihi ile yayımlanan ilan ile 7 farklı alanda personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları hakkında detaylar haberde.

Alım Yapacak Kadrolar ve Kontenjan Dağılımı:

  • 210 Part - Time Usta Öğretici ( Geçici ),
  • 1 Büro İşçisi,
  • 1 Organizasyon Sorumlusu,
  • 2 Yönetici Sekreter / Asistan,
  • 1 Proje Destek Elemanı ( Mimari ),
  • 1 Yazılım ve Veri Tabanı Uzmanı,
  • 2 İdari Destek Personeli,

Geçici Part-Time Personel Alımı İlan Detayı:

İSPER 210 kişilik kadro için Geçici işçi alımı yapacağını bildirdi. 2 Yıl tecrübeli Ön Lisans veya Lisans mezunu adaylar içerisinden geçici süreli çalışacak personel alımı yapılacak. Haftalık 24 Saat Çalışma imkanı ile İstanbul Genelinde görev alacak adaylar farklı alanlardan mezun olmuş olmaları gereklidir. Buna göre;

Daimi Personel Alımı İlan Detayları:

İSPER 6 fakrlı kadroda Daimi çalışacak personel alacapını bildirdi. 8:00 - 17:00 saatleri arasında haftalık 45 saat çalışma ile görev yapacak adaylar İstanbul genelinde çalışacak. En az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylardan başvuru alınacak. Buna göre Genel olarak adaylardan,

Ekip Çalışmasına yatkın olmak, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Sözlü ve Yazılı iletişim vbecerisi yüksek olmak gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İSPER Daimi ve Geçici personel alımı başvuruları 18 Mayıs 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 22 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece İBB Resmi İnternet adresi üzerinden genel başvuru ile gerçekleştirilecek. 

Başvuru Tarihleri: 18 - 22 Mayıs 2022

Başvuru Ekranı: https://kariyer.ibb.istanbul

Daimi Personel Alımı Detayları: https://media.iskur.gov.tr/55967/isper.pdf

Geçici Personel Alımı Detayları: https://media.iskur.gov.tr/55968/isper.pdf