İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İSPER bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre İSPER bünyesindeki elksikliği karşılamak üzere toplamda 126 kişilik kadro ile personel alımı gerçekleştirilecektir. Söz konusu yayımlanan ilanlar için alımlar Sağlık alanında bekenen kontenjanlarda yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Özel Nitelikler nedir? gibi tüm detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 40 Acil Tıp Teknisyeni,
  • 10 Ambulans ve Acil Yardım Teknikeri,
  • 40 Ambulans Şoförü ATT,
  • 6 Tıp Doktoru,
  • 30 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

İSPER Personel alımı için adaylardan En az sağlık meslek lises mezunu olmak " İletişim Becerisine sahip olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 50 yaşından büyük olmamak, Temel Bilgisayar Programlacınına shakim olmak, İlgili mevzuat uyarınca talep edilmesi zorunlu kriterlere uygun olmak, 50 yaşından büyük olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,  Ambuşansta çalışmasına, Hast Taşımaya, Seyehat Etmeye engel bir sağlık durumu olmadığını gösterir sağlık raporuna sahip olmak" şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İSPER Personel alımı için iki farklı ilan yayımlanmış olup başvurular te ksayfadan alınacak. Ancak farklı başvuru tarihleri tarihleri ile personel alımı yapılacak. Buna göre,

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için alımlar 13 - 17 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak. 

Diğer pozisyonlarda yaplacak personel alımları 13 - 15 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. İlanların detaylarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Acil Tıp Teknisyeni,  Ambulans ve Acil Yardım Teknikeri, Ambulans Şoförü ATT, Tıp Doktoru Aşlımı ilanın detayları Burada

Editör: TE Bilisim