İŞKUR Üzerinde yayımlanmış olan personel almı ilanına göre İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Halk Ekmek bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere personel alımı gerçekleştirecek. Yayımlanmış olan ilana göre en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

İstanbul Halk Ekmek yayımladığı personel alımı ilanına göre Daimi statüde çalışmak üzere 102 kişilik kadro ile personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Buna göre kontenjanlar;

  • 14 Teknik Personel - Kazan Mekanik Personeli,
  • 12 Elektrik Bakım Personeli,
  • 8 Mekanik Bakım Personeli,
  • 62 Ekmek Kasalama veya Paketleme Personeli,
  • 2 Şoför - Kurye,
  • 2 Sipariş Yönetimi Sorumlusu Uzmanı,
  • 2 Satınalma - Depo Personeli,

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

İBB Halk Ekmek personel alımı için adaylardan bazı genel şatlar aranacak. Buna göre yukarıda yer alan kontenjanlar için genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Pozisyonuna göre 30 veya 35 yaşını tamamlamamış olmak, En az Lise Mezunu olmak, Tercihen en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Sigara Kullanmamak, Askerliğini yapmış olmak, Vardiyalı çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak " şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İBB Halk Ekmek personel alımı için adaylar başvurularına Başlamış olup en geç 17 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece İBB Resmi Kariyer adresine Gerçekleştirilecektir. Başvuru ve kontenjan detayları hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

DETAYLAR: https://media.iskur.gov.tr/63295/halk-ekmek.pdf