Harran Üniversitesi, Resmi Gazete’de 107 memur, işçi ve kamu personel alımı yapacağını ilan etti. İlana göre üniversite birimlerinde ve hastanelerinde istihdam edilmek üzere hemşire, biyolog, eczacı, diyetisyen, sağlık teknikeri laborant, röntgen teknisyeni, mühendis, büro personeli, diğer sağlık personeli, koruma ve güvenlik personeli ve temizlik personeli olmak üzere toplam 107 personel alınacağını duyurdu.

Başvuru Tarihi Bilgisi

Başvurular 11 Ocak 2022 tarihinde başlayacak ve 26 Ocak 2022 tarihinde sona erecektir. Başvuracak kişilerin http://personel.harran.edu.tr/ adresinden başvurularını yapması gerekmektedir.

İlana Başvurmak İçin Başvuru Şartları;

Türk Vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

Başvuracak adaylardan Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS (P3) puanı, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSS (P93) puanı ve Lise mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS (P94) puan türlerinden en az 60 ve üzeri puan almak.

Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

Başvuru Yeri: Harran Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Osmanbey Yerleşkesi Haliliye/Şanlıurfa

İletişim: 0 414 318 30 26 - 0414 318 30 00 Dahili :2411-2262-2057-3088 /1-1 234/1-1

Editör: TE Bilisim