Ülkemizin en büyük şirketler gruplarından bir tanesi olarak bilinen 1961 yılında kurulup 1962 yılında Eskişehir'de üretime başladıktan sonra büyüme oranlarını devleşen kadrosu ile güçlendirmekte olan Eti Grup Şirketleri 1974 yılında TSE ödülünü aldı ve alanında ki en lider şirketlerden birisi oldu. Yıllarıdır binlerce personele istihdam sağlamakta olan ETİ devleşen kadrosuna güç katmakta olup yeni personel alımlarını da aralıklarla gerçekleştirmektedir. ETİ tarafından yeni yayımlanan güncel iş ilanlarını sizler için derledik ve hemen aşağı bölüme alım yapılacak olan pozisyonları detaylı bir şekilde aktarıyoruz.

Alım Yapılacak Pozisyonlar Nedir?

ETİ Grup Şirketleri ihtiyacı olduğu alanları Üretim İşçisi, Genel Muhasebe Sorumlusu, Purchasing Specialist, Bütçe ve Planlama Analisti, 
Tarımsal Üretim Mühendisi, Güvenlik Görevlisi, Kalite Güvence Teknisyeni, Depo Operasyon Lideri, Finansal Raporlama ve Konsolidasyon Analisti, Rut Satış Yöneticisi, Modern Kanal Satış Temsilcisi pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu. İlgili pozisyonlar için nitelikleri uyum sağlayan adayların müracaat etmesi talep edilmektedir.

Şartlar ve Başvuru Kanalı

ETİ Alım ilanında özel niteliklerden hariç olarak genel özelliklerde
Ekip yönetme deneyimi ve becerisine sahip, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek, İletişim becerileri yüksek, koordinasyon yeteneği güçlü, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen, Seyahat engeli olmayan, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış şartları aramakta olup bu şartlara uyum sağlayan adayların aşağıya bırakmış olduğumuz resmi başvuru linkini takip ederek müracaatlarını tamamlayabilir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3oiYSb0