İŞKUR aracılığı ile işçi ve personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı olan Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere fakrlı kadrolarda personel alımı yapılacağını bildirdi. Daimi statüde çalışmak üzere alım yapılacak olup başvuru süreci açıklanmıştır.

Söz konusu alımlar Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim şirketine gerçekleştirilecek.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı Daimi statüde gerçekleştirilecek olup toplamda 4 kişilik kadro ile yapılacak. Bu kapsamda alımlar,

  • 3 İşçi,
  • 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

kadrolarında yapılacak.

İşçi Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

İşçi alımı için adaylardan, en az lise mezunu olmak, Herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli olmak gereklidir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları Nelerdir?

En az lise mezunu olmak, Silahlı ÖGG katına sahip olmak, 5188 sayılı Özel güvenlik kanununa ev ekli mevzuatlara hakim olmak, Tespit takip ve raporlama becerisi gelişmiş, Rapor çözme becerisine sahip olmak, Dürüst Dikkatli ve güler yüzlü olmak, B Sınıfı ehliyete sahip olmak, Esnek çalışma saatlerine uygun ve vardiyalı çalışabilecek olmak, takım çalışmasına yatkın olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış ve askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

Başvurular Sadece 1 Gün alınacak!

Devlet Su İşleri Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımları için sadece tek gün başvuru alınacağı bildirildi. Bu doğrultuda başvurular sadece Fotoğraflı Özgeçmiş ile birlikte 23 Haziran 2022 tarihinde yapılacaktır.

Başvuru Mail Adresi: [email protected]