Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesine personel alımı ilanı yayımladı. Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu adaylar içerisinden Geçici süreli personel alımı gerçekleştirilecektir. Ankara ANKET toplamda 40 kişilik kadro ile Perosnel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar farklı alanlarda olmak üzere KPSS şartsız yapılacaktır.

Ankara ANKET Personel Alımı Kontenjanları Nelerdir?

ANKET bünyesine 40 kişilik kadro ile,

  • Organizasyon Personeli,
  • Sunucu Kurulum Söküm Personeli,
  • Denetim Organizasyon Personeli,

personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Ankara ANKET adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Lise Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak ve Tercihen Ankara'da İkamet ediyor olmak" şartları aranacaktır.

Başvurular İçin DİKKAT!

Başvurular sadece ilanın yayımladığı tarih ile geçerli olacak. İlan İŞKUR üzerinde 17 Ağustos 2022 tarihi ile yayımlanmış olup başvurularda tek gün gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda başvurular sadece e-posta ile yapılacaktır. Başvuru formu ve açık rıza metnine ANKET resmi internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.  Bunlara ek olarak Nüfus cüzdanı fotokoisi ve Diploma Fotoopisi ile birlikte aşağıdaki posta adresine göndermeniz gereklidir.

Başvuru e-Posta Adresi: [email protected]