Ülkemizin sigortacılık konusunda en önemli firmalardan bir tanesi olarak bilinen Aksigorta yatırımlarını sürdürmekte ve Türkiye geneli bünyelerine başvuru yapan müşterilere yardımcı olarak sigortacılık işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olan Aksigorta ilanlarını hazırlayarak niteliklerini belirmekte ve kariyer siteleri aracılığı ile duyurularını yapmaktadır. Yeni ilanlara göre Aksigorta çok sayıda memur ve personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? İlan detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Aksigorta iş ilanları için memur ve personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların üniversite mezunu olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, bilgisayar kullanabilir olmak, raporlama konusunda başarılı olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, Microsoft Office programlarını kullanabilir olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir, başvurular nasıl yapılır?

POZİSYON ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Aksigorta çok sayıda memur ve personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre acente satış yöneticisi, analiz ve raporlama uzmanı, müşteri iletişim merkezi uzmanı, yönetici asistanı, sistem ve uygulama uzmanı, bilgi teknolojileri iş analisti, banka satış yöneticisi pozisyonları için memur alımları yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre adayların başvurular için https://goo.gl/idTqHC linkini kopyalaması tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak istediği pozisyonlar için müracaatlarını buradan tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA