İŞKUR personel alımı ilanları yayımlandı. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Aksaray İl Özel İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapılacağını bildirdi. En az ilkokul mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak olup başvuru süreci başlamıştır.

Başvurular online olarak alınacak olup başvuru şartları ve kontenjan dağılımına ilişkin detaylar haberde.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 1 Sıcak Asfalt Plent Operatörü,
  • 1 Finişet Operatörü,
  • 1 Vabıl Silindir Operatör,
  • 1 Tandem Silindir Operatör,

Başvuru Şartları Nelerdir?

İl Özel İdaresi personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi birt suç hükümlülüğü olmamak, En az İlkokul mezunu olmak, Son 6a ay içerisinde herhangi bir şirkette çalışmadığını belgelemek, Aksaray İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak" gibi genel nitelikler aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İl özel İdaresi personel alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 20 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Aksaray İl Özel İdaresi Personel LTD. adresinden başvuru alınacaktır.

İLANIN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim