Kamuya Üniversitelere personel alımı ilanları yayımlandı. 10 Mayıs 2022 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre 4 Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 127 personel alımı yapacaklarını bildirdiler. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere 10 mayıs 2022 tarihi ile yayımlanan ilanların detaylarını aktaracağız.

127 Personel Alımı Yapılacak!

4 Üniversite yayımladığı ilana göre 127 kişilik kadro ile Sözleşmeli bilişim personeli alımı ve Öğretim üyesi alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar,

  • Çankırı Karatekin Üniversitesi 3 Öğretim Görevlisi,
  • Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 10 Öğretim Elemanı,
  • Marmara Üniversitesi 3 Sözleşmeli Personel,
  • İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa 111 Öğretim Görevlisi,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Söz konusu Üniversitelerin personel alımlarına başvuru için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Çankırı Üniversitesi: 3 kişilik kadro ile farklı fakültelerde görevlendirilecek Öğretim Görevlisi alınacak.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi: 7 Araştırma Görevlisi ve 3 Öğretim görevlisi alımı yapılacak.

Marmara Üniversitesi: 3 kişilik kadro ile 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı ve 1 Sistem Uzmanı alımı yapılacak.

İstanbul Üniversitesi: 111 kişilik personel alımı kadrosu ile Üniversite bünyesindeki eksikliği gidermek için Profesör, Öğretim Üyesi, Doçent kadrolarında personel alımı yapılacak.

Üniversite Başvuruları Başladı!

Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre 4 Üniversiteye 127 personel alımı başvuruları başladı. Başvurular 10 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 24 Mayıs 2022 tarihine kadar başvurular yapılmış olması gereklidir. İlanların detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çankırı Karatekin Üniversitesi İlanın Tam Metni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İlanın Tam Metni

Marmara Üniversitesi İlanın Tam Metni

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa İlanın Tam Metni