Kamu sektörünün yanı sıra özel sektörde de hastanelerin personel istihdamı için yeni ilanlar açıklandı.

Milli istihdam projeleri ile önemli hizmetler gören, İŞKUR hastanelere personel alımları için personel alım ilanları açıkladı. Buna göre Türkiye genelindeki bulunan 81 il ve 935 ilçede hizmet veren özel sağlık birimleri, özel hastaneler, özel muayenelere farklı kadrolardaki alımlarda şu unvanlar daha çok alınacak; Hasta destek personeli, Klinik destek elemanı son olarak temizlik görevlisi kadrolarında personeller alınacak. İşte tüm bu alımlardaki detaylar;

HASTANE HİZMETLERİ PERSONELİ;

En az ortaokul mezunu olan, kendini iyi ifade edebilen, saygılı, diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde çözüm odaklı, sabırlı uyumlu personelleri alınacağı belirtildi. Bu kadroda 6 kişi istihdam edilecek. Adayların göreve başladıklarında hastan bakımı temizlik hasta taşıma gibi görevleri sürdürecekler. İlan detayları için 00005020351

KLİNİK DESTEK ELEMANI ALIMI;

İŞKUR üzerinden açıklanan diğer ilanda ise hastanelere klinik destek personeli alınacak. Adayların öğrenim düzeyinde lisans mezunu ve işletme fakültelerinden mezun olmaları istenilmektedir. Ayrıca İngilizce bilgisinin olması, office programlarına hakim olmaları, çözüm odaklı, organizasyon becerisine sahip olmaları istenilmektedir. Başvuru özel şartları için 00005061118 ilan numarasından detaylara erişebilirisiniz.

HASTANE TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

,İstanbul ve Adana ilinde görevlendirilmek üzere iki farklı ilan açıklandı. Temizlik görevlisi alımında 00005052799 numaralı ilana göre adayların klinik birimlerinde kat hizmetlerinde görevlendirileceği ifade edilmektedir. Adayların sorumluluk sahibi, işine özen gösteren gece vardiyasında çalışabilecek, ekip çalışmasına uyumlu, kurum kültürüne ve kurallarına bağlı olan personeller alınacak. Diğer ilanda ise Veteriner kliniğinde temizlikten sorumlu bayan personeller alınacak. Adayların hayvan hastanesinde görevlendirileceği ve bayan personellerin başvuru yapmaları istenilmektedir. Eğitim seviyesinde ise en az okur yazar olmaları yeterli olacaktır. İlan numarası 00005062893 ile diğer detaylara erişebilirisiniz.

Başvurular için işkur e-şube üzerinden giriş yapmak ardından başvuru yapılacak pozisyonlar için yukarıda belirtilen ilan numarasından arama yapmak yeterli olacaktır.

İŞİN OLSA