İŞKUR üzerinden her gün binlerce iş ilanı yayınlanmakta olup adaylar özel sektör ya da kamu sektörü bünyesindeki birçok farklı alım ilanına başvuru yapabilmektedir. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden en çok iş olanağı bulunan mesleklerden biri de güvenlik görevlisi alımına yönelik ilanlar olup ağustos ayı içerisinde yapılacak alımlarda bu kapsamda havaalanında istihdam edilmek üzere güvenlik görevlisi alınacaktır. İlgili kadroya ilişkin alım ilanı, başvuru şartları ve detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadro Detayları ve Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilgili ilana göre İstanbul’da havalimanında istihdam edilmek üzere 30 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Adaylarda başvuru için herhangi bir KPSS şartı aranmazken adayların sağlaması gereken şartlar şu şekilde ifade edilmiştir. 5188 sayılı kanun kapsamında özel güvenlik kimlik kartına sahip olması, 35 yaşını aşmamış olması, erkek adaylar için 1.70, kadın adaylar için 1.60 boya sahip olması, beden kitle indeksi değerlerini sağlaması, erkekler için askerlik görevini tamamlamış olması, en az lise mezunu olması, iletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün ve vardiyalı çalışma saatine ayak uydurabilecek olması şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvurmak isteyen ve istenilen şartları sağlayan adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesinde ilan numarası bölümüne 00005074288 yazarak ilgili ilana ve başvuru şartlarına ulaşabilmektedir. Başvurular da yine İŞKUR üzerinden ilgili ilan sayfasından gerçekleştirilecektir.