Hem İŞKUR hem de diğer kariyer sitelerinde yayınlanan son ilanlarda farklı il ve kurumlara ambülans şoförü alımı yapılacağı açıklanmış olup bu noktada 3 farklı kurum tarafından alım yapılacağı açıklandı. İlgili ilanlarda yer alan detaylar ve diğer bilgiler ise haberimizin devamında yer almaktadır.

LİV Hospital Ambulans Şoförü

İlgili kurum tarafından ambülans şoförü alımı yapılacak olup adayların Kişisel bakımına özen gösteren, Diksiyonu düzgün, iletişim becerisi iyi, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif sürücü, Psikoteknik belgesine sahip,Temel İlk Yardımcı Belgesine sahip,Tercihen SRC2 veya SRC4 belgesine sahip,25 - 40 yaş arası,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, tercihen daha önce Ambulans Şoförlüğü konusunda deneyimli, Askerliğini yapmış erkek adaylar olması istenmektedir.

İlana ulaşmak için: http://bit.ly/2TnwI18

İŞKUR Üzerinden Yapılan Alımlar

ÇANAKKALE NET ÖZEL SAĞLIK VE AMBÜLANS HİZMETLERİ firmasında ATT veya PARAMEDİK mezunu deneyimli AMBULANS ŞOFÖRÜ aranmaktadır. Çanakkale/Merkezde ikamet eden kişiler tercih sebebi olmakla birlikte başvuran kişilerin İlk yardım sertifikasının olması gerekmektedir. Ayrıca adayların en ilköğretim mezunu olmaları istenmektedir.

Tekirdağ’da istihdam edilmek üzere yayınlanan ilanda bir adet ambulans şoförü alımı yapılacak olup adayların En az lise mezunu olma,En az B sınıfı sürücü ehliyeti,İlk yardım sertifikası,Sağlık Bakanlığı psikolojik analiz testleri,İleri sürüş tekniği konusunda sertifika sahibi olma gibi birtakım özellikleri sağlaması gerekmektedir.

  • Başvuru Şekli

İlgili İŞKUR ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=7117 adresinden ilan numarasına arama ya da mesleğe göre filtreleme yaparak ilgili ilanlara ulaşması mümkündür. İlanlara ait ilan numaraları ise 00005400152 ve 00005406579 şeklindedir. Adayların İŞKUR ilanlarına başvuruda ayrıca sisteme üye olarak ilk olarak başvuruyu online olarak gerçekleştirmesi gerekmektedir.