Şubat ayının da sonuna yaklaşırken kamu kurum ve kuruluşlarından olan belediyeler de personel alımı için ilan yayınlamaya başladı. Bu noktada İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanında Afyon Yüntaşpark ve bahçe bakımı alanında olmak üzere toplamda 150 personel alımı gerçekleştirilecek olup adaylar aralık ayı sonuna kadar adaylar başvuru yapabilecektir. İlgili alım için kadrolara ilişkin detaylar, başvuru şartlar ve diğer unsurlar haberimizin devamında yer alıyor.

Kadro ve Başvuru Şartları

Afyon Yüntaş tarafından İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda toplamda 150 personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu alımda adayların hepsi park ve bahçe bakım elemanı yani bahçıvan olarak istihdam edilecektir.

Adayların sağlaması gereken şartlar ise şu şekildedir: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, son üç yıl içinde bu meslekte en az altı ay çalışmış olmak ve belgelendirmek, iletişim ve bedensel bir sağlık sorunu bulunmamak, emekli olmamak, kamu haklarında mahrum olmamak olmak üzere diğer unsurların sağlanması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlanda adayların ilgili kadrolara başvurularda bizzat ilgili kuruma başvuru yapmaları gerekmekte olup adaylar istenen belgeler ile müracaat etmelidir. Başvurularda adaylar dilekçe, kimlik fotokopisi, ikametgah ve sabıka kaydı belgelerini kuruma ulaştırmak ve başvurularını bu belgeler ile gerçekleştirmeleri istenmektedir. İlanın süresi ise 26 Şubat 2020 tarihi olup bu son tarihe kadar adayların başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. İlanı görüntülemek için tıklayınız.